Fietsster (83) overleden na botsing met wielrenner in Rozendaal

Foto: Martin de Jongh

ROZENDAAL – Een 83-jarige fietsster uit Oosterbeek is donderdag overleden na een botsing met een wielrenner bij de ingang van Kasteel Rosendael in Rozendaal. Dat meldt de politie.

Volgens de politie botste de vrouw frontaal op een wielrenner, die met twee anderen vanaf de Posbank bij Rozendaal kwam. Het slachtoffer kwam met twee andere fietsers uit Rozendaal. Bij de ingang van het kasteel ging het mis.

Foto: Martin de Jongh

De Oosterbeekse kwam hard ten val en raakte bewusteloos. Een traumahelikopter landde in de buurt van het kasteel.  Zij werd naar het ziekenhuis gebracht. Daar is zij donderdagmiddag aan haar verwondingen overleden.

De wielrenners raakten ook gewond. Zij zijn ter plekke behandeld door ambulancepersoneel.