Exposities in Ontmoetingscentrum De Paperclip in Velp

Foto: de Paperclip

VELP – Siepke van Rietschoten-de Vries uit Arnhem exposeert haar werk tot 16 oktober in ontmoetingscentrum De Paperclip in Velp.  Haar werk bestaat uit acryl- pastel -waterverf en pentekeningen en is elke werkdag van 10 tot 12 uur en van 14 tot 16 uur te zien aan de Eiberstraat 14-16 in Velp.

De organisatie van Museum is erg blij met de nieuwe plek voor de museumvitrine in de Paperclip. De vitrine moest door de verbouwing van de voormalige bibliotheek op De Heuvel weg uit het pand. Nu is een nieuw plekje voor de vitrine gevonden in de Paperclip.

Museum Velp belicht vooral Velpse erfgoed zaken. Dit is een som van archeologische vondsten, archieven, gewoonten en gebruiken, monumenten (dus ook het monumentale groen van Velp), museale objecten en orale tradities. De vitrine is geplaatst in de hoofdzaal van het ontmoetingscentrum. Ongeveer om de twee maanden zullen er wisselexposities over Velps erfgoed plaats vinden.