Burgemeester ontvangt eerste jubileumnummer tijdschrift Karwij

Foto: Jannie de Jong / IVN

RHEDEN – Burgemeester Carol van Eert van Rheden neemt op zaterdag 15 september het eerste exemplaar in ontvangst van een speciaal jubileumnummer van het tijdschrift ‘Karwij’ van de lokaal actieve natuurvereniging IVN Oost-Veluwezoom.

Aanleiding voor deze speciale uitgave is het 55-jarig bestaan van de vereniging. Het tijdschrift wordt uitgereikt in het Bezoekerscentrum Veluwezoom van Natuurmonumenten in Rheden.

Het thema van het jubileumtijdschrift is ’55 Jaar Struinen over de Oost-Veluwezoom’. Dit speciale glossy nummer bevat onder meer een overzicht van de 26 mooiste plekjes van de Oost-Veluwezoom, handige tips voor het spotten van wild, een Zwijnenspel, recepten en nieuws uit en over de natuur.

Het tijdschrift wordt toegezonden aan de leden en relaties van IVN Oost-Veluwezoom en zal via geselecteerde verkooppunten ook verkrijgbaar zijn voor het publiek. Kijk voor meer info op Ivnoostveluwezoom.nl.