Verenigingen

Burgemeester ontvangt eerste jubileumnummer tijdschrift Karwij

Foto: Jannie de Jong / IVN

RHEDEN – Burgemeester Carol van Eert van Rheden neemt op zaterdag 15 september het eerste exemplaar in ontvangst van een speciaal jubileumnummer van het tijdschrift ‘Karwij’ van de lokaal actieve natuurvereniging IVN Oost-Veluwezoom.

Aanleiding voor deze speciale uitgave is het 55-jarig bestaan van de vereniging. Het tijdschrift wordt uitgereikt in het Bezoekerscentrum Veluwezoom van Natuurmonumenten in Rheden.

Het thema van het jubileumtijdschrift is ’55 Jaar Struinen over de Oost-Veluwezoom’. Dit speciale glossy nummer bevat onder meer een overzicht van de 26 mooiste plekjes van de Oost-Veluwezoom, handige tips voor het spotten van wild, een Zwijnenspel, recepten en nieuws uit en over de natuur.

Het tijdschrift wordt toegezonden aan de leden en relaties van IVN Oost-Veluwezoom en zal via geselecteerde verkooppunten ook verkrijgbaar zijn voor het publiek. Kijk voor meer info op Ivnoostveluwezoom.nl.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten