Zaterdag bijzondere muzikale uitvoering in Readshop Velp

Foto Coos Willemsen

VELP – In het kader van ‘Volop Velp’ zal Readshop eigenaar Coos Willemsen (klavecimbel) met zijn overbuurman Rob van den Kolk (fluit) in de winkel in Velp een muzikale uitvoering geven. Bijzonder is het gastoptreden van hun beider leermeester, de bekende klavecinist / blokfluitist Pieter-Jan Belder uit Arnhem.

Het initiatief kwam van Coos Willemsen zelf. De uitvoering begint zaterdag (15 september) om 10.30 uur. Daarna wordt deze met pauzes tot uiterlijk 17:00 uur herhaald.

Coos bespeelt zijn eigen Mietke-klavecimbel, dat voor deze gelegenheid van zijn huis naar de winkel zal worden overgebracht.

Pieter-Jan Belder speelt Engelse suites van Bach op het klavecimbel. Zijn optreden is om 13.30 uur en om 15.00 uur. Belangstellenden zijn zaterdag van harte welkom in de Readshop aan de Hoofdstraat 220 in Velp. Er wordt geen entree geheven.