Verenigingen

Inloopmiddag rugklachten in Rijnstate Velp

Foto: Nederlandse Vereniging van Rugpatiënten

VELP – In ziekenhuis Rijnstate Velp wordt op dinsdag 18 september 2018 van 14.00 tot 16.00 uur weer een inloopmiddag gehouden voor mensen met wervelkolomproblemen.

De Nederlandse Vereniging van Rugpatiënten “de Wervelkolom” houdt deze gratis informatiemiddag elke maand in Ziekenhuis Rijnstate Velp in de Biljoenzaal (bij de hoofdingang) Velp.

Tijdens de inloopmiddag kunnen belangstellenden praten met ervaringsdeskundigen van de patiëntenvereniging. Zij bieden informatie en advies over wervelkolomproblemen en de gevolgen daarvan voor het dagelijkse leven. Kijk voor meer info op Ruginfo.nl.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten