Streeknieuws

Ellecomsedijk in Dieren afgesloten door werkzaamheden

Foto: Studio Rheden

DIEREN – De N348 vanaf het kruispunt met de Zutphensestraatweg tot en met de aansluiting snelweg A348 is vanaf vrijdagavond 21 september om acht uur tot en met maandagochtend 24 september zes uur afgesloten voor alle verkeer. Er zijn alternatieve routes.

Van vrijdag 21 september tot en met maandag 24 september wordt het asfalt vervangen ter hoogte van Ellecom. Er komt nieuw asfalt vanaf de projectgrens Traverse Dieren tot en met de aansluiting snelweg A348.

Foto: Google / Provincie Gelderland

Het gaat om onderhoudswerkzaamheden in opdracht van de provincie Gelderland. Om efficiencyredenen is dit werk opgedragen aan combinatie Traverse Dieren.

 

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten