Verenigingen

Wethouder Gea Hofstede opent FormulierenHulp in Dieren

Foto: Duynhuis

DIEREN – Inwoners van de gemeente Rheden die weleens lastige brieven of moeilijke formulieren krijgen kunnen vanaf 17 september óók terecht bij de FormulierenHulp in Het Duynhuis in Dieren.

Wethouder Gea Hofstede zal om 10.00 uur het eerste inloopspreek van deze tweede locatie van de FormulierenHulp officieel openen. Vanaf dat moment is iedereen welkom. De hulp is gratis en een afspraak maken is niet nodig.

Formulierenhulp Dieren houdt elke maandagochtend van 9:30 tot 11:30 spreekuur in Het Duynhuis, Van der Duyn van Maasdamstraat 63 in Dieren. Geschoolde vrijwilligers van Humanitas en Schuldhulpmaatje zijn aanwezig die helpen bij het invullen van formulieren of de inhoud van brieven begrijpelijk kunnen uitleggen.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten