Streeknieuws

Andy en Melisa bij RhederArt in Dieren

Foto: Theater RhederArt

DIEREN – Andy en Melisa deden met hun reallifesoap op de televisie al heel wat stof opwaaien. Het stel gaat in het theater nóg verder. De oud-topvoetballer (Ajax, Inter Milan, Everton) en de ex-playmate treden op zaterdag 22 september op bij RhederArt in Dieren.

Het publiek in de schouwburgzaal van Theothorne wordt getrakteerd op kleedkamerhumor, sterke verhalen, anekdotes en huishoudelijke battles. Muziek en gezelligheid maken de show helemaal af.

Melissa nodigt bovendien enkele bezoekers van de show uit voor een make-over die ter plekke wordt uitgevoerd. Het stel brengt een programma dat ook leuk is voor voetbalhaters. Kijk voor meer info op www.rhederart.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten