Verenigingen

Het Velper Bach Ensemble zoekt nieuwe leden

Foto: Pixabay

VELP – Het Velper Bach Ensemble houdt donderdag (20 september) aanstaande een open repetitie van 20.00 tot 22.00 uur in het NPB- gebouw aan de Dr. Fabiusstraat 12 in Velp. Het koor nodigt dit keer iedereen uit om een kijkje achter de schermen te komen nemen.

Het koor zoekt namelijk nieuwe zangers en zangeressen. Het VBE richt zich vooral op muziek uit de Baroktijd, maar er worden soms ook werken uit latere perioden gezongen. Naast het kerstrepetoire studeren de zangers momenteel ook aan de Lutherse mis BWV 235 van Bach, die in het voorjaar van 2019 zal worden uitgevoerd.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten