Verenigingen

Ontdek tijdens excursie het Rozendaalse bos met de mysterieuze zwarte bulten

Foto: Karin Otermann / IVN

ROZENDAAL – IVN-OostVeluwezoom verzorgt op zondag 23 september een wandeling door het Rozendaalse Bos. De start is om 10.30 uur op de parkeerplaats in de bocht van de Schelmseweg bij het Wageningse Hek. Komend vanuit Velp / Rozendaal ligt deze parkeerplaats aan de rechterkant van de weg net voorbij de kruising met de Arnhemse Allee.

Hoe komt het Wageningse Hek aan zijn naam? Tijdens een wandeling van 2 uur lang wordt dit duidelijk. In het oude bos komt IVN ook langs de mysterieuze zwarte bulten en de restanten van hoeve De Plagdel waar een spannende roman over is geschreven.

De route loopt gedeeltelijk door heuvelachtig terrein. De paden zijn onverhard. Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis. Kijk voor meer info op www.ivnoostveluwezoom.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten