Open huis bij Wonen bij September in Velp

Foto: Pixabay

VELP – ‘September Velp’ organiseert op zaterdag 22 september vanaf 14 uur in het kader van Wereld Alzheimer Dag en Burendag een open dag. Dit is het moment om binnen te kunnen kijken en kennis te maken met een vernieuwende vorm van wonen voor ouderen met geheugenproblemen.

Stichting September laat graag zien hoe zorg voor ouderen met geheugenproblemen anders kan. De organisatie biedt sinds enkele jaren fijne, gezellige woonomgevingen aan ouderen met geheugenproblemen op bijzondere plekken.

Het woonhuis aan de Arnhemsestraatweg 354 is gehuisvest in een karakteristieke monumentale villa. Zowel belangstellenden voor wonen als werken zijn van harte welkom, net als buurtbewoners, huisartsen, casemanagers en andere zorg- en hulpverleners zoals mantelzorgers.