Verenigingen

Bibliotheek Dieren gaat verhuizen

Foto: Bibliotheek Dieren

DIEREN – Het gebouw waar de Bibliotheek Dieren gehuisvest is, De Bundel, gaat op de schop. Het gebouw aan het Ericaplein wordt geheel vernieuwd om over ongeveer 9 maanden opnieuw onderdak te bieden aan de bibliotheek, het serviceloket van de gemeente Rheden, de speel-o-theek, het loket van de Rabobank én Cultuurbedrijf Riqq.

Foto: Bibliotheek Dieren

Om te kunnen verhuizen moest Bibliotheek Dieren ­afgelopen week haar deuren sluiten om te verhuizen naar de nieuwe tijdelijke locatie aan de Wilhelminaweg 30 in Dieren (onder de Scapino).

De openingstijden blijven hetzelfde als nu. Bibliotheek Dieren hoopt op 1 juni 2019 weer open te gaan in het oude pand.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten