Streeknieuws

Gemeente verbetert verkeersveiligheid in Havikerwaard

Foto: gemeente Rheden

RHEDEN – De gemeente Rheden gaat een gedeelte van de Havikerwaard vernieuwen. Het betreft het weggedeelte kruising Van Aldenburglaan – Oversteeg in de Steeg tot en met de op- en afrit A348 bij het parkeerterrein. De werkzaamheden zijn bedoeld om de verkeersveiligheid in de Havikerwaard te verbeteren.

In de nieuwe weginrichting wordt de Havikerwaard een 60 km zone en worden rode fietsstroken op de rijbaan aangelegd. De kruising van de Van Aldenburglaan met de Oversteeg wordt een verhoogd kruispunt en naast het parkeerterrein (A348) komt een drempel in de rijbaan.

De werkzaamheden starten op maandag 24 september en zullen naar verwachting op 28 september worden afgerond. Gedurende deze week is het wegvak in zijn geheel afgesloten voor al het verkeer (ook fietsers ) en worden de op- en afritten van de A348 afgesloten.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten