Studio Rheden

Studio Rheden tijdelijk niet in de ether te horen

Foto: Studio Rheden

VELP – Studio Rheden is op dit moment door een technische storing niet te ontvangen in de ether op 107.2 FM en 106.9 FM. Wij werken eraan om dit zo snel mogelijk op te lossen. 

Hierdoor komen diverse radioprogramma’s te vervallen, op zaterdag ‘Rhedens Magazine’ en ‘Goelimiddag’ en op zondag ‘Het weekendgevoel’.

We hopen dat de technische storing maandag is opgelost. Studio Rheden is nog wel online te beluisteren. Daarnaast is het geluid van Studio Rheden ook te horen op de achtergrond van ons TV Kanaal. Komende maandag hopen we de storing op te kunnen lossen.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten