Verenigingen

Theaterkoor Music for All geeft nieuwe voorstelling in Theothorne

Foto: Theothorne

DIEREN – Theaterkoor Music for All staat eind september op de planken met haar nieuwste voorstelling ‘Machina’.  Dit bestaat uit twee verhalen, verbonden door een machine en de mensen eromheen. Een voorstelling over liefde, opoffering, verafgoding en strijd om de macht.

De voorstelling wordt opgevoerd op zaterdag 29 september om 20.00 uur en zondag 30 september om 15.00 uur in de schouwburg van Theothorne. Tickets zijn te bestellen via mfadieren.com/machina.

Theaterkoor Music for All bestaat op dit moment uit 33 actieve leden en staat onder de leiding van dirigent / componist Christan Grotenbreg.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten