Streeknieuws

Ouder-leerling-wisseldag op het Rhedens Dieren

Foto: Het Rhedens in Dieren

DIEREN – Het Rhedens Dieren houdt donderdag (27 september) voor de vierde keer een ouder-leerling-wisseldag. Ouders en verzorgers van alle leerjaren mogen dan de plaats van hun zoon of dochter innemen. Dit kan voor één lesuur, een halve dag of zelfs een hele schooldag.

Voor veel mensen leuke manier om kennis te maken met de dagelijkse schoolpraktijk. Op de ouder-leerling-wisseldag stap je als ouder letterlijk een dag in de schoenen van je kind. 

In elke les is één persoon aanwezig: één van beide ouders of de leerling zelf. Er zit dus een mengeling van leerlingen en ouders in de klas.

Na de ouder-leerling-wisseldag weten ouders een stuk beter hoe het reilt en zeilt op school, bij wie hun kind zoal in de klas zit op het scholengemeenschap en waar of met wie zij pauze houden. Schoolverhalen waarmee de leerling thuis komt, krijgen zo een extra dimensie.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten