Verenigingen

Javier Guzman geeft conference bij RhederArt

Foto: Theothorne

DIEREN – Cabaretier Javier Guzman komt op zaterdag 6 oktober op uitnodiging van Theater RhederArt naar Dieren met zijn ‘Sinterklaasconférence’.

Die term dekt de lading overigens niet bepaald. ‘Eindejaarsconférence’ is een beter woord, aangezien Guzman zich in deze nieuwe show vooral bezighoudt met het nieuws van 2018. Belangrijk nieuws of onbelangrijk nieuws, het maakt hem niet uit: hij weet overal humor uit te halen.

Deze voorstelling draagt als titel ‘Lief en Laf 2’ en heeft plaats in de schouwburgzaal van Theothorne. De avond begint om 20.00 uur. Kaarten zijn voor 19 euro te bestellen via: www.rhederart.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten