Verenigingen

Bedriegertjes Express park tour op zondag 7 oktober

Foto: Kasper Siebrands

ROZENDAAL –  De elektrische minibus “Bedriegertjes Express” rijdt op zondag 7 oktober voor de laatste keer dit seizoen door het park bij kasteel Rosendael. Bezoekers kunnen dan met een gids een 45 minuten durende interessante rit door het park maken.

Deze elektrische minibus rijdt langs de prachtige plekken in het park. Het park compleet met bijzondere boomsoorten, rozentuin maar ook met de tuinsieraden als de bedriegertjes, schelpengalerij, theekoepel, vijvers en fonteinen trekt zelfs bezoekers vanuit het buitenland.

De  “Bedriegertjes Express” rijdt op zondag 7 oktober om 11.30 / 13.00 / 14.30 en 16.00 uur. Elke rit duurt 45 minuten. De kosten zijn inclusief entree van het park maar 8 euro. Reserveren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten