Bedriegertjes Express park tour op zondag 7 oktober

Foto: Kasper Siebrands

ROZENDAAL –  De elektrische minibus “Bedriegertjes Express” rijdt op zondag 7 oktober voor de laatste keer dit seizoen door het park bij kasteel Rosendael. Bezoekers kunnen dan met een gids een 45 minuten durende interessante rit door het park maken.

Deze elektrische minibus rijdt langs de prachtige plekken in het park. Het park compleet met bijzondere boomsoorten, rozentuin maar ook met de tuinsieraden als de bedriegertjes, schelpengalerij, theekoepel, vijvers en fonteinen trekt zelfs bezoekers vanuit het buitenland.

De  “Bedriegertjes Express” rijdt op zondag 7 oktober om 11.30 / 13.00 / 14.30 en 16.00 uur. Elke rit duurt 45 minuten. De kosten zijn inclusief entree van het park maar 8 euro. Reserveren is niet mogelijk.