Verenigingen

Schrijven in de Serre in Rozendaal

Foto: Erik Kool

ROZENDAAL – In de Rozendaalse Serre start op 10 oktober op de woensdagmiddag een schrijfcyclus. Schrijvend op zoek naar de bron van de eigen woordenstroom vanuit de volgende thema’s: Schoonheid en Troost, Toen en Nu, Bewegen en Stilstaan, Winterstilte en Schatgraven.

“Inspirerende oefeningen en diverse technieken zorgen dat er vloeiend en ontspannen geschreven kan worden. Schrijfervaring is niet nodig. Plezier in het schrijven staat voor”, aldus de organisatie.

Er worden vijf dagen georganiseerd: 10 oktober, 7 november en 12 december 2018 en in 2019 op 9 januari en 6 februari van 13.30 tot 16.00 uur. De workshop wordt gegeven door Betsy Overmars en aanmelden kan op: www.hand-schrift.nl onder “workshops”.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten