Streeknieuws

Politie zoekt schipper vanwege onderzoek naar dode man in IJssel

Foto: Martin de Jongh

DIEREN – De politie Rheden is op zoek een schipper die maandagmiddag over de IJssel voer en mogelijk meer informatie heeft over de dode man die daar eerder op de dag werd gevonden.

De man is maandagmiddag dood gevonden bij een krib aan de IJssel in Dieren. Hulpdiensten rukten uit richting de plek aan de Zutphensestraatweg, maar konden niets meer doen.

De politie is nu op zoek naar doodsoorzaak en hoopt dat een schipper met een zwart met groene boot meer kan vertellen. Hij voer rond 12.45 uur langs de plek. Achter zijn boot dreef een kleiner bootje, de schipper had een hond aan boord.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten