Verenigingen

Gelreband organiseert boekenmarkt in Dieren

Foto: Pixabay

DIEREN – De Gelreband organiseert op zaterdag 6 oktober voor het eerst in haar bestaan een boekenmarkt in haar clubgebouw aan de Imboslaan 69 in Dieren. Er staat een grote sortering, zoals (streek)romans, (dikke)pockets, detectives, kinderboeken, geschiedenis, hobby.

Naast de hele voorraad boeken, worden er ook geluidsdragers verkocht, zoals dvd’s en cd’s. De boekenmarkt is open tussen 9 en 15 uur. Er is parkeergelegenheid en de toegang is gratis.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten