Streeknieuws

Klimaatkaravaan krijgt steun van wethouder Dorus Klomberg

Wethouder Dorus Klomberg van D66. Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – De Klimaatkaravaan Rheden start dit jaar op woensdag 10 oktober, dit is tevens op de ‘Dag van de Duurzaamheid’. Wethouder Dorus Klomberg gaat dan 10 weken lang op pad.  Hij trekt de gemeente in om verhalen op te halen bij inwoners, ondernemers, samenwerkingspartners en wijkplatforms.

Wethouder Dorus Klomberg: “Er gebeurt veel op het gebied van duurzaamheid in onze gemeente. Maar het is nog niet altijd zo zichtbaar. En dat wordt het nu wel!”.

Dorus Klomberg vervolgt: “Ik wil inwoners met deze verhalen anderen informeren en enthousiasmeren. En natuurlijk wil ik dat we met z’n allen samen aan de slag gaan met klimaat- en duurzaamheid. Daar ga ik mij de komende jaren voor inzetten!”.

De klimaatkaravaan is te volgen via Facebook en Twitter: EnergiekRheden.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten