Dieren verwent zijn dieren met een openluchtbuffet

Foto: Studio Rheden

DIEREN – Op het Callunaplein was weer het jaarlijkse dierenbuffet. Deze wordt de zaterdag na wereld dierendag georganiseerd door de stichting Dieren met Dieren. Vele dieren mochten zich uitleven. De dieren die aan het buffet plaatsnamen konden goed met elkaar opschieten. Dierenwinkel Discus zorgde voor het voer en een goodybag.

De stichting Dieren met Dieren heeft rondom Dieren-zuid het historische deel van het IJsseldorp, een wandelroute uitgezet. Deze is herkenbaar aan de hondenpoten die in de stoep zitten. Dit zogenaamde Sporenpad is te lopen met een gratis folder die verkrijgbaar is bij diverse winkeliers en horeca gelegenheden. Ook is er informatie over te vinden op de website www.dierenmetdieren.nl.

Foto: Studio Rheden

Foto: Studio Rheden

Foto: Studio Rheden
Foto: Studio Rheden