Streeknieuws

Kruispunt en spoorwegovergang in Velp weer open

Foto: Kasper Siebrands

VELP – Het kruispunt Noorder Parallelweg – Nordlaan – Rozenhagelaan – Larensteinselaan is na bijna twee weken sinds vrijdagavond 20.00 uur weer open voor het verkeer. 

Ook de spoorwegovergang naast de Lidl is weer geopend. Hiermee zijn alle wegen binnen het project klaar en opengesteld.

De komende weken wordt er nog wel gewerkt aan de voetpaden. Op dit moment is nog niet alles goed opgeleverd. Hiermee komt na 9 maanden een einde aan de werkzaamheden aan de Arnhemsestraatweg in Velp, die begin januari begonnen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten