Verenigingen

Paddenstoelentocht rond kasteel Middachten

Foto: Jannie de Jong / IVN

DE STEEG – IVN Oost-Veluwezoom houdt zondag 14 oktober een paddenstoelenwandeling rond kasteel Middachten. De wandeling start om 14.00 uur vanaf de parkeerplaats bij kasteel Middachten aan het eind van de Smidsallee in De Steeg.

Deze maand schieten de paddenstoelen weer de grond uit. De gidsen gaan samen met de deelnemers op zoek naar grote en kleine exemplaren in het gebied rond kasteel Middachten en de Paardengracht.

Iedereen is welkom, aanmelden is niet nodig. en deelname is gratis. Kijk voor meer info op www.ivnoostveluwezoom.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten