Verenigingen

‘Lelijk’ de musical onderdeel van Arnhems Sprookjesfestival

Foto: Studio Rheden

VELP – Wie op zoek is naar een leuk uitje tijdens de herfstvakantie kan in oktober terecht in het Theater van Studio26 in Velp. Daar wordt dan Broadway musical ‘Lelijk’, uitgevoerd. Dat is gebaseerd op het sprookje ‘Het lelijke eendje’ van Hans Christiaan Andersen.

Dit humoristische stuk, mét anti-pestboodschap, is geschikt voor de hele familie en is tijdens het Arnhemse Sprookjesfestival te zien in de theaterzaal van Studio26 in Velp.

De voorstellingen zijn te zien van 17 tot en met 21 oktober om 14:00 uur bij Studio26 aan de Larensteinselaan 26-d. Kaartjes zijn te koop op Studio26.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten