Streeknieuws

Albino naaktrat zoekt baasje in Velp

Foto: Dierentehuis Arnhem in Velp / Amivedi.

VELP – Medewerkers van Dierentehuis Arnhem en omstreken zullen dinsdagmiddag raar hebben opgekeken. Een wel heel bijzonder dier werd daar binnengebracht: een albino naaktrat. Het dier werd gevonden op de Kerkallee in Velp en is opgevangen door het asiel.

Ook is-ie aangemeld bij Amivedi, een website waar vermiste en gevonden huisdieren op te vinden zijn. ‘Het is een bijzonder beest’, zegt een medewerker van Amivedi. ‘Ik heb er nog nooit zo één gezien. Ze leven niet vrij in de natuur, dus hij zou bijna wel ontsnapt óf gedumpt moeten zijn.’

De komende twee weken zit-ie – mocht de eigenaar zich niet melden – op het opvangadres. Na die tijd mag hij ter adoptie worden aangeboden. Mocht er een eigenaar zijn die het dier herkent, dan kan hij contact opnemen met Amivedi.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten