Verenigingen

Ierse avond in dorpskerk van Spankeren

Foto: Studio Rheden

SPANKEREN – Stichting Dorpskerk Spankeren wil het gebouw graag eens op een andere manier voor het voetlicht brengen. Dat doet zij op zaterdag 20 oktober met een Ierse avond.

De band VOLLUK uit Putten en zal optreden met Ierse en Schotse folkmuziek van Hollandse bodem. Zij spelen bekende nummers van o.a. de The Dubliners, maar zij zetten deze geheel naar eigen hand .

Daarbij is er een Ierse proeverij met dranken en hapjes. Balletschool Pieta Korbijn uit Dieren studeert speciaal voor deze avond een Ierse dans in. Haar leerlingen komen uit Dieren en omgeving en treden elk jaar op in Theothorne. Ook ‘The Lord of the dance’ zal niet ontbreken. De avond begint om 20.00 uur.

Kaarten reserveren kan via Stichtingdorpshuisspankeren.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten