Verenigingen

Halloween in het winkelcentrum van Dieren

Foto: Pixabay

DIEREN – Ook het Winkelcentrum Dieren staat op vrijdag 26 oktober weer in het teken van Halloween. Hoogtepunt zal ook nu weer het Spookhuis aan de Diderna zijn.

Scouting Dieren zal ook dit jaar een tocht in het donker uit zetten die alleen geschikt is voor bezoekers met stalen zenuwen. Desondanks is de verwachting dat menige bezoeker toch met kippenvel het Spookhuis zal verlaten.

Voor degene die dit avontuur niet aan durft is er altijd nog de “Lichtjesmarkt” waar diverse standhouders hun producten proberen te verkopen.  De markt begint om 15.00 uur. Het spookhuis is vanaf 18.00 uur geopend. Het feest wordt om 21.00 uur afgesloten.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten