Verenigingen

Workshops over afscheid nemen van het leven

Foto: Bibliotheek Dieren

DIEREN – In Bibliotheek Dieren is zondagmiddag 28 oktober een gratis interactieve middag met presentaties, optredens en creatieve workshops over rituelen rond afscheid nemen van het leven.

Bibliotheek Veluwezoom en Cultuurbedrijf RIQQ willen mensen hiermee mensen de ruimte geven om persoonlijke verhalen en wensen over het nog steeds moeilijk bespreekbare onderwerp ‘de dood’ vast te leggen en te delen.

De dood is nog steeds een moeilijk bespreekbaar onderwerp. Toch is het een onderwerp dat veel mensen bezighoudt. En er is tegenwoordig steeds meer aandacht voor een persoonlijke invulling van je eigen afscheid.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten