Verenigingen

Snuffelmarkt in sporthal Theothorne

Foto: Theothorne

DIEREN – In sporthal Theothorne aan het Ericaplein in Dieren wordt komende zondag 28 oktober van 10.00 tot 16.00 uur weer een snuffelmarkt gehouden.  Er worden weer ruim 100 kramen verwacht. Dit keer is de Snuffelmarkt niet gratis. Vanaf 13 jaar is de entree 2,50 euro.

Op de Snuffelmarkt wordt van alles aangeboden. Denk daarbij aan kleding, platen, boeken of zelfgemaakte creaties. Op de markt staan alleen particulieren, dus geen handelaren.

Parkeren is mogelijk aan de achterzijde van de sporthal. Parkeren is gratis. De rommelmarkt in sporthal Theothorne wordt georganiseerd door Stichting dpb Dielen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten