Verenigingen

Kinderboerderij Rheden organiseert Halloween avond

Foto: Pixabay

RHEDEN – Na het  succes van de vorige jaren organiseert Kinderboerderij Rheden ook dit jaar weer een Halloween avond. Zaterdagavond 27 oktober vanaf 19.00 uur zullen de poorten van het griezeligste plek van Rheden open gaan.

Zaterdagavond is er een vernieuwde spooktocht. Naast de griezeltocht is er warme chocomelk en de kinderen kunnen ook broodjes bakken boven het vuur. Verder is de dierenweide volledig versierd in de sfeer van Halloween.

De toegangsprijs bedraagt twee euro per persoon inclusief een consumptie bon. Voor de allerkleinste is er die avond een aangepaste tocht die om 19:15 uur begint. De spooktocht voor de ouderen begint om 20:30 uur.

Het feest wordt eigenlijk gevierd op 31 oktober, de avond voor Allerheiligen. Halloween is een feestdag die vooral in Ierland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Canada gevierd wordt.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten