Streeknieuws

Vier auto’s botsen ter hoogte van knooppunt Velperbroek

Foto: Studio Rheden

ARNHEM – Op de A12 richting Oberhausen ter hoogte van knooppunt Velperbroek zijn donderdagavond rond 19.00 uur maar liefst vier auto’s op elkaar gebotst. Dat meldt de ANWB.

Volgens een weginspecteur van Rijkswaterstaat zijn er geen gewonden gevallen.

Vanwege het ongeval was de weg deels afgesloten. Daardoor stond tussen de knooppunten Grijsoord en knooppunt Velperbroek zo’n 5 kilometer file.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten