Bazaar in de Ontmoetingskerk in Dieren

Foto: Ontmoetingskerk Dieren

DIEREN – De Ontmoetingskerk in Dieren organiseert op vrijdag 9 november van van 19.00 uur tot 22.00 uur en zaterdag 10 november van 10.00 uur tot 16.00 uur weer een grote bazaar.

Op het ‘Waterlooplein’ in de kerk is van alles te koop: speelgoed, boeken, grammofoonplaten, cd’s, kerstartikelen, huishoudelijke artikelen, kunstnijverheid, glas en aardewerk, kruidenierswaren en drogisterij-artikelen.

Ook is er weer een ruime sortering bloemen, kamerplanten, sierpotten en vazen.
Beide dagen kunnen bezoekers meedoen met het enveloppenspel en een traditionele loterij.

De opbrengst van de bazaar is bestemd voor de Ontmoetingskerk van de Protestantse gemeente te Dieren. Dit jaar gaat het om energiebesparende maatregelen in de kerk. Het adres van de Ontmoetingskerk: Admiraal Helfrichlaan 54 in Dieren.