Streeknieuws

Glutenvrije piet bij intocht Sint in Velp

Foto: Martin de Jongh

VELP – De stichting Sinterklaas in Velp introduceert dit jaar bij de intocht met de glutenvrije Piet. Deze speciale piet komt straks langslopen met glutenvrije pepernoten, exclusief uit Spanje. Het sinterklaasfeest is voor alle kinderen, dus ook voor diegene met een glutenintolerantie.

De betreffende kinderen hebben speciale vlaggetjes en kleurplaten en glutenvrije Piet draagt een herkenbaar groen tenue met het logo van de Nederlandse Coeliakie Vereniging. Bovendien let hij goed op dat de pepernoten nergens mee besmet kunnen worden.

Aangezien de financiële middelen van de stichting beperkt zijn, is deze op zoek naar sponsoren voor dit Pietenpak. De kosten zijn ongeveer 300 euro. Kijk voor meer informatie op www.sinterklaasinvelp.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten