Verenigingen

Excursie over paddenstoelen in De Tuin van Sjef

Foto: website Tuin van Sjef

VELP – In  De Tuin van Sjef is komende zaterdag 3 november een excursie over paddenstoelen. De excursie start om 10 uur en wordt gegeven door paddenstoelenliefhebber Sandra Omlo. Op woensdag 31 oktober is er een presentatie van 19.30 tot 21.30 uur.

De Tuin van Sjef is te vinden aan de Boulevard 33B in Velp. (vlak bij de Achtsprong). Kijk voor meer informatie op www.detuinvansjef.nl.

De Tuin van Sjef is een door de mens vormgegeven natuuroase, midden in de bebouwde kom van Velp en grenzend aan de Rozendaalse Beek. Na het overlijden van initiatiefnemer en kunstenaar/natuurkenner Sjef van der Molen in 2014, zijn vele vrijwilligers actief geweest met het voor de toekomst behouden van dit belangwekkende erfgoed. Eind 2016 heeft de stichting de Tuin van Sjef kunnen kopen om deze daarna op te knappen en te beheren.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten