Streeknieuws

Treinverkeer tussen Dieren en Zutphen weer hervat

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

DIEREN – Passagiers die dinsdagmorgen de trein wilde nemen tussen Dieren en Zutphen hadden te maken met een vertraging. Door een seinstoring reden er minder treinen op dit traject. De seinstoring werd vanmorgen om 07.15 uur gemeld.

De treinen reden rond 8.00 uur weer volgens de normale dienstregeling.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten