Verenigingen

Rhedens Fanfare Corps geeft dubbelconcert

Foto: Pixabay

RHEDEN – Het Hasselts Fanfare Corps geeft op zaterdag 3 november een bijzonder dubbelconcert met het Rhedens Fanfare Corps in Hasselt bij Zwolle met mogelijk een vervolg in Rheden.

Beide orkesten staan onder leiding van dirigent Harry van Bruggen, die al sinds 2008 dirigent is van de Regimentsfanfare ‘Garde Grenadiers en Jagers’ in de rang van kapitein.

Momenteel is hij dirigent van de amateur muziekvereniging het Rhedens Fanfare Corps én Hasselts Fanfare Corps en met deze orkesten heeft Van Bruggen druk gerepeteerd om voor u een fraai programma in elkaar te draaien. Kijk voor meer informatie op Rhedensfanfarecorps.nl.

 

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten