Streeknieuws

Botsing met vier auto’s op A348, weg weer vrij

Foto: Studio Rheden

VELP – Op de A348 tussen Arnhem en Doesburg is donderdagochtend een ongeluk gebeurd met vier auto’s. Een man is naar het ziekenhuis gebracht, meldt een videocorrespondent.

De weg tussen Arnhem en Doesburg bleef drie kwartier afgesloten maar is inmiddels weer vrijgegeven. De voertuigen zijn van de snelweg af maar de provincie moet nog reparaties uitvoeren aan de vangrail.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is niet bekend.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten