Verenigingen

Ouderen kunnen in discussie met wethouder Hofstede

Foto: Studio Rheden

RHEDEN – Het Cosbo, de overkoepelende organisatie van de seniorenverenigingen in de gemeente Rheden en Rozendaal, nodigt alle senioren uit beide gemeenten uit voor een discussie middag op donderdagmiddag 29 november in Partycentrum Ons Huis in Rheden.

Wethouder mevrouw Gea Hofstede, die o.a. het sociaal domein in haar portefeuille heeft, zal deze middag aanwezig zijn om te vertellen wat de gemeente onze ouderen te bieden heeft.

Daarna kunt u in discussie met de wethouder over tal van zaken. Wat te denken van onder andere: toekomstbestendig wonen, veiligheid in en om het huis, zorg op maat, hulpmiddelen en inkomen. Kortom alles wat u met de wethouder wilt bespreken, kan aan bod komen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten