Streeknieuws

Economische crisis in Spankeren zichtbaar voorbij

Foto: Studio Rheden

SPANKEREN – Dat de economie weer aantrekt is op industrieterrein Kanaal 2 te zien. Van leegstand is geen sprake meer, sterker nog, er worden vele vierkante meters uit grond gestampt. Er komen weer bedrijven naar de gemeente Rheden. Het Eerbeekse bedrijf Oculentis fabrikant van intraoculaire lenzen en Thomassen Transport uit Loenen zijn momenteel aan het bouwen op het voormalige Albany terrein.

Het nieuwe logistieke centrum van Thomassen krijgt een flink gebouw van 205×60 meter en een hoogte van 10 meter. Het beschikt straks over 10 brandscheidende compartimenten.

Voor de werkgelegenheid en de economie van de gemeente Rheden is dit een mooie ontwikkeling. Voor het boerenlandschap in Spankeren is het helaas een wat minder mooie ontwikkeling.

Foto: Studio Rheden

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten