Streeknieuws

30 auto’s in beslag bij grote controle Spankeren

Foto: Studio Rheden

SPANKEREN – Bij een grote verkeerscontrole bij Spankeren is donderdagavond beslag gelegd op maarliefst 30 auto’s. Daarvan zijn er 16 meegenomen door een berger. De politie, de belastingdienst, de marechaussee en de RDW hielden de controle.

Auto’s werden op een industrieterrein in Spankeren door agenten gecontroleerd. Er zijn meer dan 6000 auto’s gecontroleerd. Drie bestuurders werden gepakt omdat ze te veel alcohol hadden gedronken. Er werden 64 boetes uitgedeeld voor diverse overtredingen.

De belastingdienst haalde voor 102.000 euro aan openstaande vorderingen op.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten