Streeknieuws

Ondernemersvereniging uit Velp geeft cadeautjes weg

Foto: Veelzijdig Velp

VELP – Veelzijdig Velp, de ondernemersvereniging van Velp, geeft elke maand kleine cadeautjes weg aan het winkelend publiek. Elke maand kan een mysteryguest iedere eerste zaterdag van de maand vanaf 14.00 uur zomaar uw aankopen gaan betalen in het centrum van Velp.

Elke maand geeft de ondernemersvereniging maximaal 150 euro weg aan artikelen, bijvoorbeeld een staatslot, een taart of kleding. Maar ook een knipbeurt bij de kapper kan worden betaald door de Mysteryguest. Komende zaterdag, 1 december, zal de mysteryguest weer in het centrum van Velp rondlopen.

Kraslotenactie
Daarnaast is de winkeliersvereniging deze week ook met een kraslotenactie gestart die tot en met 2 december loopt. Bij aankoop van minimaal tien euro krijgt iedere klant een kraslot cadeau waarmee klanten leuke prijsjes kunnen winnen. De hoofdprijs is een echte gouden pepernoot.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten