Verenigingen

Workshop over foto’s op je iPad of iPhone

Foto: Dorpshuis Rheden / Jannie de Jong

DIEREN – In Dorpshuis Rheden wordt op 3 december een workshop ‘Meer doen met foto’s op je iPad of iPhone’ gegeven. Deelnemers krijgen tips en trucs om betere foto’s te maken, leren hoe je ze kunt bijsnijden, teksten kunt toevoegen, hoe je een diavoorstelling maakt, en nog veel meer.

Wat wordt er behandeld?
– Tips en trucs om betere foto’s te maken
– Een diavoorstelling maken
– Foto’s verbeteren, transformeren en bijsnijden
– Teksten toevoegen
– Effecten, kaders, stickers en overlays gebruiken
– Foto’s en films synchroniseren tussen de iPhone en de iPad

De workshop is maandag 3 december van 14.00 – 16.00 uur in Dorpshuis Willem de Zwijger aan Meester B. van Leeuwenplein 3 in Rheden. Aanmelden kan via Bibliotheekveluwezoom.nl/agenda

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten