Streeknieuws

Dierense Amir Ettaibi wint Internationale Globale Goals Rap Challenge

Foto: Pixabay

DIEREN – Na de lokale en nationale rondes op zijn naam te hebben geschreven, heeft Amir Ettaibi uit Dieren nu ook de internationale titel gepakt. Het was een nek-aan-nekrace met Bosnië maar Amir Ettaibi mag zich uiteindelijke de internationale winnaar van de Global goals Rap Challenge 2018 noemen.

Na de oproep op Studio Rheden kreeg  Amir Ettaibi veel aandacht. Zijn rap, geïnspireerd op de 17 Global Goals (werelddoelen), had de meeste views en likes. Samen met rapper Jermaine Bridgewater mag Amir nu een professionele videoclip opnemen.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Global Goals
Global Goals zijn 17 werelddoelen waarover in 2013 wereldwijd afspraken zijn gemaakt. Zo zijn er doelen over: geen armoede, vrede, onderwijs, schoon drinkwater, minder ongelijkheid en het aanpakken van klimaatverandering. De rapchallenge had als doel de Global Goals onder de aandacht te brengen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten