Streeknieuws

College van B&W gaat buurten in Dieren

Foto: Martin de Jongh

DIEREN – Burgemeester Carol van Eert, wethouders Ronald Haverkamp, Marc Budel, Gea Hofstede, Dorus Klomberg en gemeentesecretaris Hans Kettelerij gaan op zaterdag 1 december om 10.00 uur een uurtje buurten bij Winkelcentrum Dieren.

Na de gemeenteraadsverkiezingen van dit jaar kent het college van burgemeester en wethouders 3 nieuwe gezichten. Samen met de andere collegeleden willen ze ‘op een ongedwongen manier’ kennismaken en in gesprek met inwoners die interesse hebben.

Om 10.00 uur staat de koffie klaar voor inwoners van Dieren in de ‘Ik buurt mee Keet’ bij het Kunstwerk ‘IJsberen’ op het winkelcentrum.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten