Streeknieuws

Veerpontje Dieren – Olburgen weer in de vaart

Veerpontje in Rheden. Foto: Studio Rheden

DIEREN – Automobilisten, fietsers en voetgangers kunnen vanaf maandag 19 november weer gebruik maken van de veerpont tussen Dieren en Olburgen. Dat meldt veerbaas Roland Jansen. Het pontje was ruim 5 weken in onderhoud. Het veerpontje moest voor groot onderhoud en keuring uit het water.

De veerpont is met name populair onder scholieren. Zonder het pontje moesten zij via Doesburg fietsen of het pontje bij Brummen pakken.

Kijk voor meer info op Veerpont-dieren.nl.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten