Verenigingen

Projectkoor Dieren zoekt koorzangers voor The Crucifixon

Foto: Projectkoor Dieren

DIEREN – De repetities voor het volgende project van Projectkoor Dieren beginnen op woensdagavond 10 januari. Komend voorjaar werkt het koor toe naar een uitvoering van The Crucifixion, een bekende Engelstalige passie van John Stainer.

De repetities vinden plaats in de Ontmoetingskerk, Adm. Helfrichlaan 54 te Dieren.

De uitvoering is op Palmzondag 14 april 2019. Het koor nodig koorzangers uit de regio van harte uit om mee te doen met dit project. Het projectkoor staat onder leiding van dirigent Hans Schimmel. Marieke Schimmel-Van Voorst begeleidt de repetities op orgel en piano.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten