Sinterklaasoptocht zaterdag in Rheden

Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – Sinterklaas en zijn zwarte pieten komen zaterdag (17 november) aan in het dorp Rheden. Om 11 uur begint het (gratis) kinderfeest in “Ons Huis” voor alle kinderen tot en met 8 jaar. De clowns Max en Sjappie zullen het kinderfeest verzorgen. 

Iets na 12.00 uur zullen de Wegwijspieten de kinderen in de zaal ophalen om samen in optocht naar de muziektent bij de Veerweg te vertrekken. Sint zal daar met zijn Pieten aankomen om 12.30 uur. Onder de Pieten zal ook een Piet zijn die glutenvrij strooigoed uitdeelt.

Nadat Sinterklaas de kinderen bij de muziektent begroet heeft, stapt hij in de koets om weer in optocht via de Apollostraat, Dorpsstraat, Groenestraat en Arnhemseweg aan te komen bij Ons Huis op het Meester B. van Leeuwenplein. Daar zal hij binnen in de zaal van Ons Huis officieel welkom worden geheten door dorpswethouder dhr. Haverkamp en de voorzitter van Rhedens Dorpsbelang
dhr. Jan Frank Mars.