Streeknieuws

Er komt toch weer een kerstboom op het dorpsplein in Rheden

Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – Toen onlangs Rheden voor Oranje aangaf ‘voorlopig’ haar activiteiten te staken, dreigde er ook een einde te komen aan de jaarlijkse traditie een kerstboom te plaatsen op het plein bij de pomp.

ORDS, de ondernemersvereniging uit Rheden heeft hier adequaat op gereageerd, door de commissie Centrumgebied in te schakelen. Zij hebben de taak op zich genomen om ervoor te zorgen dat er ook dit jaar weer een mooie kerstboom komt.

Hans Westdijk van Pannenkoekhuis Strijland levert een grote bijdrage aan de plaatsing van de 9 meter hoge boom net zoals vier andere ondernemers en de Vrijwillige Brandweer Dieren.

Samen met de mooie sfeerverlichting die in het winkelgebied worden geplaatst zal het een mooie uitstraling geven aan het centrum van het dorp.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten